Tanssilinjalle


PÄÄSYKOKEET KEVÄÄLLÄ 2021

Kuopion taidelukio Lumit kuuluu valtakunnallisen yhteishaun piiriin. Seuraava yhteishaku on 23.2.-7.4.2021 (haku päättyy klo 15.00). Hakeminen tapahtuu yhteishaussa Opintopolun kautta. Lisätietoa löydät osoitteesta haelukioon.fi.

Koronatilanteen takia pääsykokeet järjestetään pääsykoevideoiden kautta. Tarkemmat ohjeet lähetetään hakijoille siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on yhteishaussa ilmoittanut. Jos olet hakenut Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalle ja et ole saanut sähköpostia pääsykokeesta 14.4.2021 mennessä, ota yhteyttä koulusihteeriin Päivi Jokikokkoon (044 718 4583).


 Hyvä tanssilinjalle hakeva!

Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalle valitaan vuosittain 16 uutta opiskelijaa.

Tanssilinjan opiskelijat valitaan perusopetuksen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon perusteella sekä pääsykoevideon perusteella. Pääsykoevideolta arvioidaan oppilaan tanssiteknisiä valmiuksia, luovuutta ja ilmaisuvoimaa. Lähetä kopiot mahdollisista tutkinto-, kurssi- ja harrastustodistuksista koulun kansliaan. Palauta pääsykoevideo sekä kopiot todistuksista 30.4.2021 mennessä.

Pääsykoevideo

Lumitin tanssilinjalle hakeva kuvaa pääsykoevideon, jonka hakija tallentaa koulun Dropbox -tilille. Tarkemmat ohjeet lähetetään hakijoille siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on yhteishaussa ilmoittanut.

Pääsykoevideon osiot:

1) Hakijan esittely. Lisäksi kerro itsestäsi napakasti vastaillen seuraaviin kysymyksiin:

– Millaista on tanssin harrastamisesi? Milloin aloitit tanssinharrastamisen? Mitä lajeja olet harrastanut ja minkä verran? Mitä muita harrastuksia sinulla on?

– Miksi haluat tanssilinjalle? Millaisia tavoitteita sinulla on tanssin suhteen tulevaisuudessasi? Mitä tanssi sinulle merkitsee?

2) Tanssinäyte. Valmista oma koreografia, pituudeltaan n. 2-3 min. Koreografia voi olla musiikkiin tehty tai ilman musiikkia. Valitse tanssityylilajiksi sinulle mieluisin laji.

 

Kysymyksiin vastaa tanssilinjan vastaava lehtori Sannamaria Kuula, sannamaria.kuula@opedu.kuopio.fi