Tanssilinjalle


PÄÄSYKOKEET KEVÄÄLLÄ 2022 

Kuopion taidelukio Lumit kuuluu valtakunnallisen yhteishaun piiriin. Seuraava yhteishaku on 22.2.-22.3.2022. Hakeminen tapahtuu yhteishaussa Opintopolun kautta.  

Tanssilinjalle haku: 

  • Täytä hakemus opintopolussa 
  • Lähetä kopio viimeisimmästä koulutodistuksesta (joulutodistus) sekä kopiot tanssin harrastustodistuksista 29.4.2022 mennessä osoitteeseen: Kuopion taidelukio Lumit, Minna Canthin katu 45, 70110 Kuopio tai sähköisesti Lumitin koulusihteeri Päivi Jokikokolle osoitteeseen: paivi.jokikokko@kuopio.fi 
  • Kun olet hakenut yhteishaussa Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalle, saat sähköpostitse kutsun pääsykokeisiin. Sähköpostiviesti lähetetään siihen osoitteeseen, jonka olet laittanut hakiessasi opintopolku.fi – sivuille.  
  • Pääsykokeisiin kutsutaan kaikki hakijat. 

Tanssin pääsykokeet: 

  • Tanssilinjan pääsykokeet pidetään keskiviikkona 4.5.2022.  
  • Tanssin pääsykokeissa on yksi tanssin perustekniikka tunti, jossa arvioidaan oppilaan tanssiteknisiä valmiuksia, luovuutta ja ilmaisuvoimaa.  
  • Jokainen hakija valmistaa etukäteen max 2 min. tanssisoolon. Soolon tyylin ja musiikin saa valita itse. 
  • Lisäksi pääsykokeessa on haastattelu. Ole valmis siis kertomaan itsestäsi ja tanssiharrastuksestasi. 

Tarkemmat ohjeet ja päivän aikataulu lähetetään hakijoille siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on yhteishaussa ilmoittanut. Jos olet hakenut Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalle ja et ole saanut sähköpostia pääsykokeesta 20.4.2022 mennessä, ota yhteyttä koulusihteeriin Päivi Jokikokkoon (044 718 4583). 

Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalle valitaan vuosittain 16 uutta opiskelijaa. 

Tanssilinjan opiskelijat valitaan perusopetuksen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon perusteella sekä pääsykokeiden perusteella. Maksimipistemäärä kouluun haettaessa on 20 pistettä. Tämä koostuu yläkoulun päästötodistuksen keskiarvosta (esim. Ka 8,5 on 8,5 pistettä) ja pääsykokeesta (max. 10 pistettä)   

Kysymyksiin vastaa tanssilinjan vastaava lehtori Sannamaria Kuula  p. 044 7184647  

sannamaria.kuula@opedu.kuopio.fi