• Yleislinja
    Ylioppilaaksi innostavassa ja luovassa ilmapiirissä Kuopion keskustassa. Halutessasi voit valita joitakin musiikin, tanssin ja ilmaisutaidon kursseja.

Yleislinja

Kuopion taidelukio Lumitissa voit opiskella yleiset lukio-opinnot. Tällöin opiskelet tavallisen valtakunnallisen lukion opetussuunnitelman mukaisesti, valmistut ylioppilaaksi ja saat valmiudet jatko-opintoihin.

Yleislinjalla sinulla on valittavanasi värikäs kirjo humanististen aineiden ja kielien, luonnontieteiden ja matematiikan sekä taide- ja taitoaineiden kursseja. Lukiomme kannustaa ajattelemaan, kyseenalaistamaan ja etsimään vastauksia.

Oma koulumme tarjoaa runsaan valikoiman eri oppiaineiden syventäviä ja soveltavia kursseja. Yleislinjalla opiskeleville on tarjolla vaihtoehtoja myös taidelinjojen opetuksessa. Kaikille avoimilla musiikin, ilmaisutaidon ja tanssin kursseilla voit rikastuttaa opintojasi ja saada vaihtelua lukujärjestykseen.

Voit halutessasi valita kursseja lisäksi Kuopion muista lukioista sekä joistakin ammatillisten alojen ja ammattikorkeakoulun ja yliopistojen opinnoista.

Lumitissa korostamme innostavaa ja luovaa ilmapiiriä sekä opetuksen korkeaa laatua. 

IMG_1149